top of page

Om mig...

 

Jeg hedder Sascha Rævdal Christensen, er 37 år gammel og bor sammen med min mand Lasse. Sammen har vi tre drenge, William på 13 år, Sebastian på 11 år og Nohr på 3,5år

 

HUSDYR:.

Vi har en lille hund, der hedder Chili. Chili er en Bichon Havanaise, som er en allergi venlig hund. Hun er meget glad for børnene og elsker at lege. Hun er selvfølgelig kun sammen med børnene under opsyn.

Som person er jeg rolig, omsorgsfuld og ansvarsbevidst. Jeg elsker børn, jeg elsker alt det de giver mig og alt det jeg kan give dem. Jeg er egentlig udlært frisør, men havde i længere tid haft lysten til at arbejde med børn. Og efter et længere praktik forløb i børnehaven Vestbakken i Tårs, valgte jeg at starte op som privat børnepasser 1 maj 2014.

Jeg deltager løbende i kursuser som jeg finder relevante og i marts 2023 blev jeg uddannet Sanseterapeut

Vi bor i et dejligt ét plans hus, i et forholdsvis nyt kvarter i udkanten af Sindal, med masser af grønne områder tæt på. 

Pasningsordningen er i 2022 flyttet ud i vores nybyggede tilbygning. Her har vi fået vores helt egen afdeling med egen indgang, køkken og bad. Det giver plads til en masse sjov og udfoldelse som vi ikke havde i før.

Barnevognene står i vores garage, når de ikke er i brug, som er en del af vores hus og som er isoleret og opvarmet.

Huset er IKKE-RYGER.

Min adresse er

Teglgårdshave 22, 9870 Sindal

bottom of page