Naturglade Ønskebørn
En privat pasningsordning

Kun det bedste er godt nok til dit barn...


Naturglade Ønskebørn godkendt natur og DGI - pasningsordning...


Her hos mig kommer børnene i første række

Det er vigtigt for mig at, børnene får en omsorgsfuld og tryg hverdag. Samt at de får en masse gode oplevelser både inde og ude. Jeg møder børnene på deres niveau og lægger stor vægt på at, jeres barn trives her og lærer at lege og dele med andre børn. 

Jeg er certificeret "DGI dagplejer" og har i den forbindelse fået endnu mere indblik i hvor vigtigt det er at børn får bevæget og rørt deres kroppe. Samtidigt har jeg været medlem af foreningen De grønne spirer og i den sammenhæng blevet godkendt natur dagpleje. 

Her forsøger jeg at komme ud med børnene, så ofte som vejr, vind og børn tillader det, så de får brugt deres kroppe, indåndet den friske luft og stillet deres naturlige nysgerrighed. 

Vi går bla. i anlægget, på naturlegepladsen ved krondyrene og ellers ud i lokal området. 

Ellers tager vi på længere ture til bl.a Tversted søerne, stranden og Slotvedskov. Eller bare leger hjemme i haven.

Hos mig er børnene i centrum og vi har en god fysisk aktiv og kreativ hverdag tilpasset det enkelte barns alder. Og ellers hygger vi os med sang, musik, bøger og meget andet...


Jeg er også certificeret i "Mindfull dagpleje" og lært at lige så vigtigt det er for børn at være aktive og røre sig, lige så vigtigt er det for dem at koble af og komme ned i gear..

 

Vi har årskort til Nordsø centeret i Hirtshals samt Fun Park i Hirtshals, som vi besøger et par gange om året.- Det er vigtigt for børnenes udvikling og sociale færdigheder at lege med andre jævnaldrene børn...

- Undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre både fysisk, psykisk og socialt når de kommer ud i naturen...

   .... Beskidte børn er sunde børn...


Tilsyn...

Jeg er godkendt af Hjørring kommune som privat børnepasser. 

Tilsynsførende Annabeth og Lene fra Hjørring kommune fører løbende tilsyn. Der foretages minimum tre årlige tilsyn, hvoraf ét er anmeldt og to er uanmeldte.

Tilsynet skal sikre, at de fysiske rammer, som jeg er godkendt på, fortsat er forsvarlige, og at arbejdet med læring og pædagogiske læringsmiljøer indholdsmæssigt står mål med de krav, som stilles i dagtilbud.


Inden jeres barn starter...

At starte i dagpleje betyder for de fleste børn, at de skal til at gøre deres første erfaringer med at være væk fra forældrene i længere tid af gangen. Jeg ved at det er afgørende, at det lille barn føler sig trygt og velkommen når det starter. Jeg vil i samarbejde med jer forældre sikre, at dette er muligt. Inden jeres barn starter i dagpleje hos mig, mødes vi og aftaler hvorledes indkøringen af jeres barn skal foregå. På dette møde har I også mulighed for, at fortælle om netop jeres barns rytme, vaner og behov.


I skal selv medbringe :

Barnevogn, dyne og pude eller voksipose, godkendt sele, regnslag, myggenet, evt tæppe (vinter)

Sut og evt sovedyr

Sovetøj (vinter)

Skiftetøj der passer til årstiden

Regntøj og gummistøvler

Flyverdragt

Termotøj 

Fodtøj der passer til årstiden 

Solhat


Jeg har bleer, skumklude, solcreme, zinksalve osv


Jeres barnevogne kan stå her i hverdagene, men jeg ser at de kommer med hjem i weekenderne... Her bor vi... (vejen runder selvfølgelig ikke, men de panorama billeder driller altså lidt ;)

Haven...

Jeg har et stort legeområde i haven. Med sandkasse, legehus m.m. og hvor der er plads til at man kan køre på scootere osv. Vi også lavet nogle højbede til jordbær og plantet forskellige sorter af blåbær, brombær, hindbær og stikkelsbær.

I haven har vi også gynger, rutsjebane og trampolin - med beskyttelses net.