top of page

Vi besøger krondyrene ved naturlegepladsen med mad - hele året.

Naturglade Ønskebørn godkendt natur, mindfull og DGI - pasningsordning.

Her hos mig kommer børnene i første række.

Det er vigtigt for mig at, børnene får en omsorgsfuld og tryg hverdag. Samt at de får en masse gode oplevelser både inde og ude. Jeg møder børnene på deres niveau og lægger stor vægt på at, jeres barn trives her og lærer at lege og dele med andre børn.

Jeg er certificeret "DGI dagplejer"og uddannet Sanse terapeut. I den forbindelse har jeg fået endnu mere indblik i hvor vigtigt det er at børn får bevæget og rørt deres kroppe samt stimuleret alle sanser.

Jeg forsøger at komme ud med børnene, så ofte som vejr, vind og børn tillader det, så de får brugt deres kroppe, indåndet den friske luft og stillet deres naturlige nysgerrighed.

Hos mig er børnene i centrum og vi har en god fysisk aktiv og kreativ hverdag tilpasset det enkelte barns alder. Og ellers hygger vi os med sang, musik, bøger og meget andet...

Jeg er også certificeret i "Mindfull dagpleje" og lært at lige så vigtigt det er for børn at være aktive og røre sig, lige så vigtigt er det for dem at koble af og komme ned i gear..

- Det er vigtigt for børnenes udvikling og sociale færdigheder at lege med andre jævnaldrene børn...

- Undersøgelser viser, at børn udvikler sig bedre både fysisk, psykisk og socialt når de kommer ud i naturen...

.... Beskidte børn er sunde børn...

Tilsyn...

Jeg er godkendt af Hjørring kommune som private børnepasser. Kommunen er forpligtet til at føre tilsyn med  

Tilsynet skal sikre, at de fysiske rammer, som jeg er godkendt på, fortsat er forsvarlige, og at arbejdet med læring og pædagogiske læringsmiljøer indholdsmæssigt står mål med de krav, som stilles i dagtilbud.
 

Inden jeres barn starter...

At starte i dagpleje betyder for de fleste børn, at de skal til at gøre deres første erfaringer med at være væk fra forældrene i længere tid af gangen. Jeg ved at det er afgørende, at det lille barn føler sig trygt og velkommen når det starter. Jeg vil i samarbejde med jer forældre sikre, at dette er muligt. Inden jeres barn starter i dagpleje hos mig, mødes vi og aftaler hvorledes indkøringen af ​​jeres barn skal foregå. På dette møde har jeg også mulighed for, at fortælle om netop jeres barns rytme, vaner og behov.
 

Jeg skal selv medbringe :

Barnevogn, dyne og pude eller voksipose, godkendt sele, regnslag, myggenet, evt tæppe (vinter)

Sut og evt sovedyr

Sovetøj (vinter)

Skiftetøj der passer til årstiden

Regntøj og gummistøvler

Flyverdragt

Termotøj

Fodtøj der passer til årstiden

Solhat
 

Jeg har bleer, skumklude, solcreme, zinksalve osv

Jeres barnevogne kan stå her i hverdagene, men jeg ser at de kommer med hjem i weekenderne...

 

Hvordan bor vi??

I starten af 2022  flyttede pasningsordningen fra vores private bolig, og ud i vores nye tilbygning. 50 kvm med egen indgang, køkken, badeværelse og masser af plads til leg og sjov. I samme omgang har vi også have lavet nyt legeområde udenfor til børnene. 


bottom of page